IK KOM D’R AAN

Mijn nieuwe single IK KOM D’R AAN is er! Check ‘m hier. Na een jaar van stilstaan, lockdowns, teleurstelling, verlies en soms ook eenzaamheid breekt nu een andere tijd aan. Een tijd van verbinding, openheid, contact, lucht en actie: we mogen weer! Ik werkte samen met Joost Peters aan dit liedje, en dat beviel ons beiden heel goed! Verder werkten muzikanten Sjoerd Rutten en Rob Geboers mee aan de track die gemixt werd door Mike Manders en gemasterd door Filip Heurckmans. Thom Spierenburg maakte de foto en Vera Cox het artwork. Ik kom d’r aan beschrijft de overgang van een donkere tijd naar een lichte, van winter naar zomer, van de wind tegen naar de wind in de rug. Een hoopvolle, bruisende uptempo popsong die zich in je oren vastzet! Op naar een lange warme zomer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s