Kapsalonconcert

Jaaaaa lieve mensen, we gaan weer muziek maken in de kapsalon! Het is 5 jaar geleden dat ik een kapsalontour speelde, samen met een topteam. Nadat het fenomeen “kapsalonconcert” een nieuwe dimensie kreeg in het staartje van de coronacrisis, begon het bij Frank Huizenaar en mij te kriebelen. Waarom niet nog eens een kapsalonconcert organiseren bij Huizenaar Kappers? Op 24 juni maken we er een fantastische avond van, ik speel mooie Limburgse luisterliedjes met Ron van der Burgt en Tom Lanjouw. Culinaire topper Maike Stevens zorgt voor lekkere hapjes, Wijncafé VinL’eau zorgt voor zalige wijntjes. Daar wil je toch bij zijn? Kaartjes bestel je door de QR code te scannen of op deze link te klikken. Zie ik je daar? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s