Boéte Speule

Vandaag is onze nieuwe Op Geveul single Boéte Speule uitgekomen! Juist in deze onrustige tijden verlangen we misschien wel meer dan ooit naar de lente, naar licht, zonnestralen, bloesem en warmte. Boéte Speule beschrijft precies dat gevoel, het contrast tussen winter en voorjaar, de behoefte om erop uit te gaan, samen. Een optimistisch en zonnig liedje over lente, maar bovenal over vriendschap. Je kunt ‘m hier beluisteren. Laat je ons weten wat je ervan vindt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s