DOMANI

Ik mag jullie vertellen dat ik op 27 oktober, onder begeleiding van mijn band, een eenmalig en bijzonder concert geef in Domani! Ik speel niet alleen mijn eigen werk maar ook liedjes die ik de afgelopen jaren heb gezongen voor bijzondere projecten als Viva Classic Live en de opening van het Zomerparkfeest. Liedjes die ik in mijn hart heb gesloten en die ik zo graag nog een keer wil zingen! Ik neem een fijne band mee: Sjoerd Rutten, Louis van Gool, Alexander Op Het Veld, Ron van der Burgt en Tom Lanjouw. Kaartjes zijn vanaf vandaag te bestellen via de website van Domani. Zie ik jullie daar?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s