Mooie decembermaand…

Lieve mensen, het was een geweldige decembermaand voor mij. Samen met mijn lieve vriendinnen Dyanne Sleijpen en Maud Wilms zong ik een kerstconcert met het Limburgs Fanfare Orkest, wauw wat was dat geweldig om te doen! Ook speelde ik in het Glazen Huis van Omroep P&M en mocht ik drie liedjes zingen voor de lieve vrijwilligers van het Toon Hermanshuis. Mijn allerlaatste Kapsalonconcert vond plaats, ik kijk met warme gevoelens terug op hele fijne avonden in de salons van Huizenaar Kappers. Tot slot speelde ik een nieuw kerstliedje bij Omroep Venlo. En nu is het dan bijna kerst en eventjes vakantie voor mij. Vanaf 7 januari ga ik er weer volop tegenaan. Ik trap het jaar om 16.00 af met een Nieuwjaarsconcert bij Vin L’eau, waar ik met een aantal bijzondere mensen samenspeel onder begeleiding van Skinnie en Tom Lanjouw. Zie ik jullie daar? Hele fijne feestdagen!

2 reacties op “Mooie decembermaand…

  1. Dich hebs inderdaad ein wonderschoeën jaor d’r op zitte. Mien kómplemente dao veur. Ik wins dich ein Zalig Kersfees en eine gooje roetsj nao 2018. Det 2018 dich meug bringe waas se dich wins. Alles goods maar veural ein gooje gezóndheid.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s