WINACTIE!!!

Op 11 oktober organiseer ik samen met Huizenaar Kappers een muzikale verwenavond (19.30-22.00), in de salon van VieCuri (ziekenhuis Venlo). Onder het genot van een hapje en drankje worden de haren van zes gasten gewassen en gestyled. Zelf zorg ik met Skinnie en Tom Lanjouw voor mooie liedjes en na afloop ontvangt iedereen een goody bag en een prachtig armbandje van Beadsnbobbles! We willen met deze avond mensen die een moeilijke periode doormaken of hebben doorgemaakt even laten genieten! KEN OF BEN JIJ DE PERSOON DIE DEZE AVOND VERDIENT? Laat mij dan weten waarom door een mail te sturen naar info@lindazijlmans.nl

Donderdagavond maak ik de zes winnaars bekend! Iedere winnaar mag een gast meenemen naar de salon! De avond is besloten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s