KAPSALONSTORIES 2

Nee, lieve mensen, ik speel niet in mijn uppie tijdens de salonconcerten… Ik neem twee mannen uit het zonnige zuiden mee! Mag ik jullie voorstellen aan Skinnie en Tom Lanjouw, twee heren die mijn ziel steeds weten te raken met hun prachtige gitaarspel… Op 27 oktober wordt dit fijne cluppie aangevuld met fantastische bassist Richard Zoer! Voor instant kippenvel, kom naar de salon!

Zaterdag 7 oktober, salon Blerick, 19.30 uur, kaarten koop je hier!

Vrijdag 27 oktober, salon Venlo Centrum, 19.30 uur, kaarten koop je hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s