KAPSALONSTORIES 1

De komende periode ga ik de mensen met wie ik de Kapsalonconcerten organiseer aan jullie voorstellen. Hoe kan ik anders dan beginnen met mijn lieve vriendin Maike Stevens. Deze culinaire chica is al 20 jaar mijn beste vriendinnetje. We delen alles, zelfs onze kapper 🙂 Maike gaat heerlijke hapjes maken voor de Kapsalonconcerten. En ze kan niet alleen fantastisch koken, maar ook prachtig zingen… Dat zal ze laten horen op 7, 11 en 27 oktober! Dat wil je niet missen! Zien we jullie bij een van de concerten?

Zaterdag 7 oktober, salon Blerick, 19.30 uur, kaarten koop je hier!

Woensdag 11 oktober, salon VieCuri (informatie volgt)

Vrijdag 27 oktober, salon Venlo Centrum, 19.30 uur, kaarten koop je hier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s