Wauw…

Lieve mensen,
Even een heel persoonlijk bericht van mij. Omdat ik een bijzonder gevoel met jullie wil delen. Want dit… had ik nooit durven dromen toen ik anderhalf jaar geleden aan de keukentafel bij Tren van Enckevort mijn liedjes liet horen. En nu is mijn album bijna af, wat een mooi proces… En…. wat hebben we soms gevloekt, Tren en ik… 😉
De dagen in die heerlijke studio ga ik zo missen. Wat een vibe! Al die fantastische muzikanten die mee hebben gewerkt tilden mijn liedjes naar een hoger plan. Het enthousiasme dat zij meebrachten, gaf mij ongelooflijk veel energie. Zo bevlogen, gedreven, zorgvuldig…. Ik geloof er heilig in dat je dit kan terug horen in de opnamen van de liedjes. Over ieder akkoord, ieder strijkarrangement, iedere basnoot is nagedacht, met dank aan helden Sjoerd Rutten, Richard Zoer, Bart Oostindie, Emil Szarkowicz, Mike Roelofs, Joep van Wegberg en Baerke Alexander Traa
En nu zijn die opnamen bij Mike Manders, die er vast en zeker prachtige mixen van gaat maken! Jullie hebben al een voorproefje gehad met Lös of Leefde, een voorbeeld van een liedje dat zoveel krachtiger is geworden door de bijdrage van iedereen die heeft meegewerkt! Nu mag ik het loslaten, en over andere dingen met betrekking tot het album na gaan denken Voelt een beetje vreemd, een beetje leeg…
Ik neem dit proces in ieder geval voor altijd met mij mee… Zo gek dat het erop zit nu! Maar het allerbelangrijkste moet natuurlijk nog komen, de liedjes moeten hun weg vinden naar jullie! Tot nu toe hebben we alleen nog zelf geluisterd en wij zijn zo blij met het resultaat! En nu ben ik zo benieuwd wat iedereen ervan vindt! Kan niet wachten… Binnenkort meer over de release…
Liefs van een zielsgelukkig maedje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s